maxresdefault
V zraku · buzz buzz

19. septembra je po svetu potekal že peti t.i. Global Be(er) Responsible Day, ki opozarja na odgovorno pitje piva. Ponavadi smo ob tovrstnih oglasih vajeni, da imamo po ogledu cmok v grlu, kot da smo požrli grenko pilulo, pivovarna Budweiser (tista ameriška, ne češki Budvar) pa se je odločila, da nam namesto pilule ponudi svojo grenko pijačo.

Vsi vemo kako zvesti prijatelji so psi. Spomnimo se samo Hachika. Lastniku sledijo na vsakem koraku. In vsi tudi vemo, kako zvesti spremljevalec družabnih dogodkov je pivo. Zato se je proizvajalec slednjega, Budweiser, odločil, da kampanjo ”Friends are waiting” za odgovorno pitje v sklopu Global Be(er) Responsible Day-a (svetovnega dneva za odgovorno pitje piva) ne zavije v morbidnost, ampak zaigra na čustva in ne toliko na tragične posledice pijane vožnje.

PREBERITE ŠE: Oktoberfest: pivo, preste in dobri dekolteji

Tako je v osrednjo vlogo postavil psa, ki svojega lastnika spremlja na vsakem koraku. A čisto povsod pes z lastnikom vendarle ne gre. In zanj so tiste ure čakanja doma dolge kot ponedeljek. Sploh, če se lastnik ne vrne. Zato Budweiser apelira na nas, da po pitju sprejmemo modro odločitev in ne dopustimo, da naš najzvestejši prijatelj čaka, da se vrnemo celo življenje.


Young woman in autumn forest 23. september – kako preživeti prvi jesenski dan Isola La Gaiola, Italija Najbolj nenavadni otoki na svetu prenos Cult Movie Cards: igralne karte z ilustracijami kultnih filmov PicMonkey Collage1 Zakaj milijon in pol balonov v zraku naenkrat ni dobra ideja? · ·