Mesojedci proti vegetarijancem
V zraku · buzz buzz

Te zanima, kako bi bilo, če bi se mesojedci do vegetarijancev vedli enako, kot se oni do njih? Potem si oglej ta satirični video, ki bo prav gotovo zbodel kakšnega zapriseženega vegetarijanca. Boj med vegetarijanci in mesojedci oz. bolj boj vegetarijancev proti mesojedcem, nam je namreč dobro znan. Vegetarijanci mesojedce radi obsojajo zaradi njihovega početja in poskušajo vzbujati slabo vest. Zdaj je vloga zamenjana. Smeh zagotovljen! Vegetarijanci, malce samoironije ne škodi.

Kaj bi se zgodilo, če bi se mesojedci do vegetarijancev vedli enako, kot se oni do njih? Si predstavljate, da bi bili vegetarijanci tisti ”podli fantje” in bi bili mesojedci v vlogi ortodoksnih vegetarijancev, ki prve na vsakem koraku obsojajo?

PREBERITE ŠE: Tako Hrvaško vidijo Američani! Učne ure geografije po ameriško.

Prav takšen scenarij si je zamislil JP Sears in ustvaril zabaven posnetek, ki te bo nasmejal do solz.

Spletne zmenkarije 4 stvari, ki jih nikoli ne smeš objaviti na portalu za spletne zmenkarije Forbes - Apple je najbolj vredna blagovna znamka 2016 Forbes: je Apple tudi v letu 2016 največ vredna znamka na svetu? Družinske fotografije kot iz grozljivke Joshua Hoffine – družinske fotografije kot iz grozljivke Najbolj predrzni fotografi Fotografije, za katere so bili ljudje pripravljeni tvegati življenje · ·