Helikopter pristal na bencinski črpalki.
V zraku · buzz buzz

S Slovaške prihaja nenavaden amaterski posnetek, ki je ujel češkega pilota, ki je v kraju Valaská s helikopterjem pristal na bencinski črpalki, tam natočil gorivo in zaposlene ter naključne mimoidoče pustil odprtih ust.

S Slovaške prihaja posnetek iznajdljivega češkega pilota helikopterja, ki mu je zmanjkovalo goriva, zato je moral poiskati najbližjo bencinsko črpalko. Ker letališča ni bilo v bližini, je s helikopterjem pristal kar na bencinski črpalki za vozila. Točneje na črpalki v slovaškem kraju Valaská, ki sicer ni opremljena za točenje goriva helikopterju, toda pilot se je znašel. Vijakarju je namestil kolesa, zložil propelerje in se zapeljal do ročke za dolivanje goriva.

PREBERITE ŠE: Oh, ironija! Ironične fotografije, ob katerih vas bo razganjalo od smeha

Natočil je 130 litrov in po okoli petih minutah odletel dalje. Kot je pozneje pojasnil, je moral nujno dotočiti gorivo, in ker je bilo letališče daleč proč, se je zatekel na bencinsko črpalko. Ob tem dodaja, da je o svojem pristanku predhodno obvestil osebje črpalke in pristal na varni razdalji. Za zdaj še ni znano, ali je s svojo potezo kršil kakršenkoli zakon.

S helikopterjem je pristal kar na bencinski črpalki.Odpri galerijo
Jennifer Lawrence ima za sabo še eno odlično leto. Forbes 2016: In najbolje plačane igralke na svetu so … Usain Bolt in njegovi milijoni Kako Usain Bolt zapravlja svoje milijone? Ironične fotografije Oh, ironija! Ironične fotografije, ob katerih vas bo razganjalo od smeha Horia Manolache - brezdomci za en dan postali kar si želijo Ko bom velik, bom … portreti brezdomcev in to, kar so v življenju želeli postati ·