Balet na Adele
V zraku · buzz buzz

So te Adeline skladbe kdaj pripeljale na rob solz? Potem za ogled plesa baletnih plesalcev DJ Smarta in Zole Williams nujno potrebuješ robčke. Potem ko nas je par pred časom že navdušil s koreografijo za Adelino balado All I Ask, je zdaj enako graciozno odplesal še na njeno pesem Love in The Dark.

Da so Adeline skladbe izjemno čustvene, nam bi treba ponavljati. Pravi čustveni vrtiljak pa postanejo, ko gledamo gibe baletnih plesalcev DJ Smarta in Zole Williams, ko plešeta na njene melodije. Pred nekaj mesci nas je par že navdušil s plesno koreografijo na Adelino skladbo All I Ask z albuma 25, zdaj pa sta to storila še za skladbo Love in The Dark z istega albuma.

PREBERITE ŠE: Fotografije, ki slavijo balet

In zakaj Adele? Ker se jima zdi njena glasba pristna, čutna in očarljiva, to pa lahko trdimo tudi za njun neverjetno graciozen ples, ki je nekaj najlepšega, kar boste videli danes.

Meje človeštva: Kako daleč lahko gremo v vesolju? Meje človeštva: kako daleč lahko gremo v vesolju? Mit o multitaskingu Mit o večopravilnosti iPhone kot vaba za ribe iPhone kot vaba za ribe? Ga prepoznate? Peter Prevc in ostali slovenski smučarski skakalci drveli s karti