Moški izve, da je njegova žena noseča.
V zraku · buzz buzz

Dana Griffin-Graves se je odločila, da na prav poseben način svojemu možu Arkellu oznani, da je noseča. Otroka sta se namreč skušala spočeti vse od svoje poroke pred davnimi 17 leti. Vmes je Dana štirikrat spontano splavila in rodila mrtvega otroka, zato sta bila že na robu tega, da dokončno obupata. Potem pa se je zgodil čudež. Dana je vedela, da bo njen mož ob novici odreagiral zelo čustveno, a ni si predstavljala, da bo točil solze sreče. Verjemite, tudi vi jih boste, ko boste videli njegovo reakcijo.

Arkell in Dana Griffin-Graves sta neuspešno poskušala spočeti otroka dolgih 17 let. Po čustvenem vrtiljaku (splavi, mrtev otrok) in potem, ko sta že skoraj vrgla puško v koruzo, pa je Dana zanosila. Svojega moža je z novico presenetila na nenaveden način. Sporočilo je bilo namreč skrito v pečici. V angleščini namreč za nosečnost uporabljajo tudi izraz ”bun in the oven”, ki ga je Dana vzela dobesedno. Vanjo pa je skrila prvo fotografijo otroka (sliko iz ultrazvoka)

PREBERITE ŠE: Čustven posnetek dvojčkov, o katerem govori ves svet je najboljša terapija!

Čustvena reakcija Arkella, ki pravi, da v življenju še nikoli ni bil tako navdušen, a ne toliko zaradi sebe, ampak zaradi žene, vas bo prignala do solz. Dana ima rok februarja, povil pa bo sina.

Dvojčka Čustven posnetek dvojčkov, o katerem govori ves svet je najboljša terapija! Melania Trump v družbi soproga in sina. Melania Trump: bo Slovenka postala prva dama Združenih držav Amerike? Ljubezen na prvi poljub Kiss Me Now, Meet Me Later: ali obstaja ljubezen na prvi poljub? cover-zaljubljen-par Hedonizem pri visokih obratih: je to najsrečnejši par na svetu? ·