Cristiano Ronaldo Euro 2016
Utrip mesta · šport

Cristiano Ronaldo je nogometaš ob katerem ne moremo ostati ravnodušni. Ne glede na to ali ga ljubite ali sovražite, je Cristiano Ronaldo eden največjih velemojstrov nogometne igre vseh časov. Čeprav si je s svojimi simuliranji nakopal srd in jezo marsikoga, pa zna na igrišču tekmecu izkazati veliko mero spoštovanja. Prav tako pa ga na zelenici ni strah pokazati svojih čustev. Ob zapravljenih priložnostih se včasih huduje kot kak majhen otrok, ki si na vsak način želi sladoled, v težkih trenutkih pa ga pogosto premagajo čustva. Tudi ne evropskem prvenstvu v nogometu Euro 2016 so ga. Oglejte si najbolj čustvene trenutke Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo je nogometaš, ki nikogar ne pusti hladnega. Se še spomnite trenutka iz leta 2004, ko je s svojo reprezentanco izgubil v finalu evropskega prvenstva v nogometu proti Grčija in je neutolažljivo jokal.

Tudi Euro 2016 je postregel s solzami Ronalda, a če so bile te v prvi polovici prvega polčasa finalne tekme proti Franciji solze žalosti, ki so polzele po njegovih licih- spomnimo, z igrišča so ga odnesli na nosilih- se na koncu vendarle ni ponovil scenarij izpred ducata let, ko je tekmo zapuščal povsem skrušen.

PREBERITE ŠE: Kako Lionel Messi zapravlja svoje milijone?

Tudi tokrat je Cristiano Ronaldo razdvajal. Eni so z njim čustvovali in se jim je ob tistih prizorih orosilo oko, drugi so Portugalski reprezentanci obrnili hrbet prav zaradi njega in se jim ni prav nič smilil. Za mnoge namreč predstavlja primer arogantnega sebičneža, ki na igrišču pretirava z izpadi, če mu ne gre vse po načrtih. Ne le da pretirano krili z rokami, včasih deluje kot da se bo zjokal.

In se na Euru 2016 tudi je, a tokrat povsem upravičeno. No, zlobni jeziki bodo kljub temu dejali, da je bila na delu zopet jokava Cristina.

Najbolj čustvene trenutke Cristiana Ronalda:

S kajakom po peščenih sipinah puščave Namib S kajakom po peščenih sipinah – je to nov šport? Najbolj smešni goli v nogometni zgodovini Najbolj smešni goli v nogometu vseh časov cover-nagradna-igra-intersport-exsported Nagradna igra INTERSPORT: Napovej zmagovalca EURO 2016 in osvoji zanimive nogometne nagrade So to najslabše izvedene enajstmetrovke vseh časov? So to najslabše izvedene enajstmetrovke vseh časov? · ·