Smart Water - pametna voda in Jen
V zraku · buzz buzz

Brad Holmes je na spletu objavil posnetek, na katerem njegovo dekle po imenu Jen trdi, da je postala pametnejša samo zato, ker pije vodo z imenom Smart Water (pametna voda). Če sta vam imeni znani, vas spomina ne vara. Gre za isti par, ki je imel pred časom vročo debato glede osmih oz. dvanajstih kosov pice.

Jen nas je v prejšnjem posnetku nasmejala, ko se je s svojim fantom prerekala o tem, da bi raje vzela pico, razrezano na 8 kot na 12 kosov, ker jih 12 ne bi mogla pojesti, saj da je to preveč. Brad Holmes ji ni mogel razložiti, da gre v resnici za isto količino pice.

PREBERITE ŠE: Ooho: namesto plastenke jedilna kroglica

Tokrat se je med njima vnela podobna debata, le da je bila v igri voda iz plastenke z imenom Smart Water. Na posnetku Jen trdi, da je po štirih in pol popitih plastenkah postala inteligentnejša. Seveda se njen fant ni pustil tako zlahka in ji je predstavil cel kup argumentov (vključno s tem, da te avtomobil Smart ne naredi pametnega sam po sebi), da njena trditev ne drži.

Ker se ni dala, je njeno na novo pridobljeno znanje postavil na test. Jen mu je dejala, da ji lahko zastavi katerikoli vprašanje. Njegovo vprašanje se glasi: ”Katero je glavno mesto Južnoafriške republike?” In njen odgovor: ”Gibraltar.” Zdaj pa sami presodite, ali Smart Water deluje ali ne.

8 ali 12 kosov pice, to je tu vprašanje:

Hotel, ki ocenjuje svoje goste Hotel, ki ocenjuje svoje goste Kozja joga Kozja joga – joga v družbi kozjih mladičkov Pes, ki rolka Ta pes zna bolje skejtati kot ti! 1280x720-yLB copy Kakšne emojije pošiljati nekomu, s katerim želite romantično vezo? ·