maxresdefault (1)
V zraku · buzz buzz

Golota predstavlja našo intimo, našo ranljivost, to, kar smo. In trenutek, ko dve prijateljici prvič vidita druga drugo golo, je gotovo nova stopnja (še boljšega) prijateljstva, hkrati pa ponuja odlično priložnost za nekaj komplimentov. Kakšna je torej reakcija deklet?

V videoposnetku, ki ga je objavil BuzzFeed, srečamo tri pare žensk, ki so najboljše prijateljice. Tokrat so odvrgle svoje plašče in prvič v življenju videle svojo najboljšo prijateljico golo. Sledilo je kar nekaj komplimentov in še enkrat več se je dokazalo, da smo ženske do sebe velikokrat preveč kritične.

PREBERITE ŠE: Oglas, zaradi katerega jokajo vsi romantiki

Kot je dejalo eno izmed deklet na posnetku, ji bo zdaj lahko prijateljica pregledovala lepotne pike na telesu in ji tako pomagala pravočasno odkriti tveganje za kožnega raka. No, to pa je pravo prijateljstvo.

Ročna ura Klokers Klok-02 Oglas, zaradi katerega jokajo vsi romantiki Top filantropisti To je 20 najbolj radodarnih ljudi na svetu Playboy bo pomahal v slovo golim fotografijam Zbogom, gola dekleta! Revija Playboy marca 2016 ukinja nagice! 1541500684103710 Surova resnica, ki se je ne zavedamo: to je dokaz, kako smo ljudje obsedeni s telefoni