Antarktika v vsej svoji lepoti.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · destinacija

Tako kot sonce oziroma globalno segrevanje topi led na Antarktiki, tako bodo ti zračni posnetki kvadrokopterja DJI Phantom 2, ki ga je upravljal filmski ustvarjalec Kalle Ljung, stopili vaše srce. Na večtedenskem izletu s svojim očetom je med plutje z jadrnico namreč ujel zares neverjetne prizore, ki vam bodo vzeli dih.

Filmski ustvarjalec Kalle Ljung se je iz izleta s svojim 73-letnim očetom vrnil ne le bogatejši za kvalitetne ure, ki jih je med plutjem preživel z njim, pač pa tudi z neverjetnimi zračnimi posnetki Antarktike. Ptičjo perspektivo je dosegel s štirielisnim dronom DJI Phantom 2, vse skupaj pa je ujela GoPro kamera HERO3+ Black Edition. In kot boste videli, so jima med plutjem z jadrnico poleg ledenikov družbo delali tudi kiti.

PREBERITE ŠE: Fotografije iz zraka posnete z dronom, ki bi bile danes nezakonite

V poplavi posnetkov ujetih z dronom in GoPro kamero ta resnično izstopa in če lahko danes izberete le enega, naj bo to ta. Ne bo vam žal.

Prosti pad z dvigalom lahko preživimo Preverite, kako preživeti prosti pad z dvigalom PicMonkey Collage 15 prelepih tatujev za vsakega popotnika Orkestralna izvedba skladbe Don't You Worry Child za rojstni dan švedskega kralja. Orkestralna izvedba skladbe DJ kolektiva Swedish House Mafia za švedskega kralja Začudeni obrazi živali Posrečene fotografije začudenih živali ·