448500_mauro-calo-breaks-the-world-record-for-the-longest-car-drift
Utrip mesta · mobilno

Mauro Calo je v svetu avtomobilskih kaskaderjev in testnih voznikov poznano ime kot Michael Jordan v košarki. V svoji 20-letni karieri je delal s številnimi avtomobilskimi znamkami, kakor tudi najbolj priznanimi televizijskimi hišami in oddajami.

Če vam po žilah teče bencin, potem se zagotovo spomnite kako je leta 2011 z Mercedes-Benzom C63 AMG postavil svetovni rekord za najdaljšo neprekinjeno drift vožnjo, v svetovno znani oddaji Top Gear pa neštetokrat prijel za volan, ko je bilo treba posneti najbolj vratolomne vožnje.

Sedaj pa je ta znani voznik pripravil kolaž njegovih najbolj znanih posnetkov drift vožnje, ki najbolje pokažejo bogat renome ali portfolio te legende avto-moto športa.


detroit-electric-sp01_100487604_h Detroit electric SP:01 nadaljuje tam kjer je tesla roadster odnehala Priznati je potrebno, da mu rdeča barva paše! Porsche Cayenne GTS – Rdeča prikazen Pogon na prednji par koles mu odvzame nekaj tipične dinamičnosti modre značke. A, vseeno ostaja veselje do vožnje. City test: BMW Active Tourer 218i Porsche 911 Carrera 4S Coupé und Porsche 911 2.0 Coupé (Baujahr 1964) 19 zanimivih dejstev, ki jih niste vedeli o Porscheju