Domača zdravila, ki delujejo.
V zraku · buzz buzz

Veš katera domača zdravila zares delujejo? Obsedeni smo z zdravo in uravnoteženo prehrano, ki da krepi naš imunski sistem, preprečuje bolezni in izboljšuje počutje, a ko udari bolezen ali se počutimo slabo, raje skočimo do omarice z zdravili, kot pa v kuhinjo, in namesto po domačih zdravilih posežemo po sintetičnih. Toda na veliko zdravstvenih težav (naj)bolje odgovori prav kuhinjski in ne zdravniški recept.

Verjeli ali ne, ampak za večino zdravstvenih tegob se najbolj učinkovita domača zdravila skrivajo v kuhinji in ne v omarici z zdravili. Pa ni treba verjeti nam, vprašajte svoje babice. Poleg tega ne pravijo zaman, da eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran, saj je 100 gramov tega neolupljenega sadeža enako 1500 miligramom vitamina C. Poleg tega pa, kateri antibiotik ima tako dober okus kot kokošja juha? Video nazorno pokaže, katera domača zdravila delujejo in kako ter zakaj!

PREBERITE ŠE: 10 dejstev, zakaj je limonin sok najboljše zdravilo

Preverite, s čim iz vaše domače kuhinje se lahko še zoperstavite slabemu počutju ali bolezni.

Kreativen način, kako povedati, da boste zibali. Kako s fotografijami na zabaven način poveš, da si noseča? PicMonkey Collage Kdo so fotografi, ki so posneli najbolj ikonične fotografije? PicMonkey Collage Šaljive in zabavne valentinove čestitke – preseneti svojo ljubezen za valentinovo maxresdefault Video: če bi bile ženske moški in moški ženske za en dan