Donald Trump se je po New Yorku prevažal s formulo.
V zraku · buzz buzz

Novoizvoljeni ameriški predsednik Donald Trump se naokoli običajno prevaža v luksuzni limuzini, a ko se mu je mudilo v Belo hišo na pogovor s predsednikom Barackom Obamo, je bil presrečen, ko ga je pred njegovim vhodom namesto običajnega voznika s prirejeno formulo pričakal Mario Andretti, na Hrvaškem rojena ameriška legenda avtomobilskega športa, in mu ponudil ekspresen prevoz do predsednikove rezidence na 1600 Pennsylvania Avenue.

Ko je Donald Trump, bodoči ameriški predsednik, zamujal na sestanek z Barackom Obamo v Beli hiši, je bil še kako vesel, da ga je pred njegovim newyorškim nebotičnikom pričakal upokojeni italijansko-ameriški dirkač in nekdanji svetovni prvak v formuli 1 Mario Andretti.

Ta se je namesto v limuzini pripeljal v dvosedežni formuli. Trump je skočil na ‘sovoznikov’ sedež prirejene formule IndyCar in Andrettija prosil, naj ga kar najhitreje zategne do predsedniške rezidence, saj zamuja.

PREBERITE ŠE: Donald Trump v filmih in TV-serijah: vse njegove igralske vloge

Tako je na Twitterju pod posnetek, na katerega se je spomnil po zmagi Trumpa na volitvah, šaljivo zapisal sam Andretti. Dogodek sicer sega v leto 2012, ko je bil Donald Trump še voditelj podjetniške TV-serije Vajenec (Apprentice). Hiter prevoz v prirejeni formuli prvenstva IndyCar mu je v resnici priskrbel, da ga je zapeljal v Ameriški prirodoslovni muzej, kjer se je odvijala oddaja.

Trump je bil nekoč za vse vrste ‘štosov’. Med drugim je sprejel tudi izziv Ice Bucket Challenge (polivanja z ledeno vodo).

Galerija – Donald Trump se je po ulicah New Yorka prevežal kar v formuli:

Donald Trump se je po New Yorku prevažal s formulo.Odpri galerijo

Mario Andretti je s formulo IndyCar zapeljal tudi Lady Gaga:


Cristiano Ronaldo kot Kevin McCallister v parodiji na film Sam doma. Cristiano Ronaldo je sam doma – Ronaldo kot Kevin v parodiji na film Sam doma Speedflying Hitrostni spust s padalom, ob katerem boste zadrževali dih Facebook misli, da smo vsi mrtvi. Živi mrtveci – je Facebook tudi tebe razglasil za mrtvega? leonard cohen Leonard Cohen: 10 najlepših pesmi glasbene legende · · · ·