e0a9f029c7a7dc2996b2f80dee662b06_fireworks_1316_866
V zraku · buzz buzz

Če je bila večina prvih dronov (brezpilotnih letal) v službi domovine, pa se današnja ‘mladina’ raje kot na bojnem polju zadržuje na športnih frontah, kje se odvija ravno toliko, če ne še več akcije. In ko droni niso v vojaški uniformi ali športnem dresu, se poskušajo še v čem drugem, kot npr. snemanju ognjemeta.

Četudi ste ognjemet kdaj že gledali v ‘prvi vrsti’, pa je bila ta pozicija glede na stopnjo doživetja še vedno ‘zadnja vrsta’ v primerjavi z ‘VIP’ sedeži za ognjemet nad Florido (West Palm Beach), ki jo je pričaral dron DJI Phantom 2 z GoPro Hero 3 silver kamero in ki nas je popeljal v samo žarišče dogajanja. Dobesedno.
Bodo droni z učenjem vedno novih veščin prevzeli vlogo človekovega najboljšega prijatelja? Mislim, da se hišnim ljubljenčkom ni treba bati za ta primat, boste pa na ogled eksplozije pirotehničnih sredstev vseeno raje vzeli drona, kot pa psa. Če imate slednjega kaj radi, seveda.

Obvezen ogled v visoki ločljivosti (HD)!

PREBERITE ŠE: Brezpilotno letalo (drone) AirDog ujame vsak vaš športni podvig


Foto: Marija Tiurina 7 mačjih smrtnih grehov ilustratorke Marije Tiurine 20141102151316 2 Kako je mama otrokove čečkarije na steni spremenila v umetnino cover Nasine čudovite vintage fotografije iz vesolja Foto: nbc.com “ALS Ice Bucket Challenge” – humanitarna akcija, zaradi katere se hollywoodske zvezde polivajo z ledeno vodo ·