Družbena omrežja proti resničnosti
V zraku · buzz buzz

Če redno zahajate na Instagram ali Facebook, vsi dobro poznate tisti neprijeten občutek, ko se vam zazdi, da je vaše življenje prazno in da imajo vsi boljšega in polnejšega kot vi. Resnica je seveda daleč od tega. Vsi smo krivi skrivanja za masko družbenih omrežij, s katerimi iščemo samopotrditev, in smo pri tem pripravljeni tudi prikrajati resnico. Je tudi vaše življenje ena velika laž? Ta posnetek vam bo odprl oči!

Ljudje smo postavil odvisni od družbenih omrežij. Na njih naše kosilo konča prej kot v naših ustih. S fotografijami in statusi iščemo pozornost ter tako zelo hrepenimo po všečkih, da smo zanje pripravljeni tudi lagati. Na videz gre za nedolžne laži, tu in tam spustimo kakšen majhen, toda pomemben detajl.

V resnici s tem delamo veliko škodo, kajti ko takole pregledujemo Facebook ali Instagram, se človek hitro počuti, kot da je edini na tem svetu, ki nimam popolnega življenja.

PREBERITE ŠE: Parodija na BBC-jev intervju: kako bi ženska obvladala situacijo z otrokom

Vse (pre)hitro nasedamo vsemu, kar vidimo, pri tem pa pozabljamo, kako hitro in zlahka se da ustvariti potemkinovo vas. In prav o tem govori posnetek, ki smo ga pripeli. Ste tudi vi za samopotrditev pripravljen iti tako daleč, da prikrajate resnico? Ni šlo vse skupaj že nekoliko predaleč?

Galerija – družbena omrežja proti resničnosti:

Družbena omrežja proti resničnostiOdpri galerijo
#BackHandBoys Roger Federer znova prepeval s svojo fantovsko skupino BackhandBoys Kaj je narobe s to sliko? Poglej risbo: če ugotoviš, kaj je narobe z njo, si deloholik Mednarodni dan sreče 2017 Mednarodni dan sreče 2017 BeFunky Collage Tega brezdomca so spremenili v hipsterja. Oglejte si preobrazbo. · · ·