Ena vstopnica, dva fanta
V zraku · buzz buzz

Tvoj prijatelj bo šel s tabo v kino. Tvoj najboljši prijatelj se bo skril pod tvojo srajco, da bi privarčevala denar za vstopnico. Prav to sta storila Bo Johnson in njegov prijatelj Matthew, ki sta prej preizkusila številne položaje, da sta našla popolnega. Seveda vam tovrstno početje odsvetujemo, ne moremo pa vam ga preprečiti. Morda bi bilo bolje, da se tako oblečete za pusta kot pa za kinopredstavo. Kajti zaradi tega vas ne bodo pregnali izpred hišnega praga, iz kina pač.

Bo Johnson in njegov prijatelj Matthew sta uresničila svoje sanje, da si skupaj ogledata film v kinodvorani z eno vstopnico. Ker danes nič ni zastonj, sta se morala znajti.

In se je Bo ”našemil” v zelo debelo osebo, namesto ”debelega” kostuma pa je uporabil Matthewa, ki se je skril pod njegovo srajco, smuknil v njegove hlače in Bo je bil kar naenkrat prav nagravžno debel. A to mu še ne preprečuje vstopa v kinodvorano, zato si je, pardon, sta si, brez problema zagotovila vstopnico za Maščevalce in si film ogledala oba za ceno ene vstopnice. Ker kdo bi si pa upal debelega človeka vprašati, zakaj ga je za dva človeka. Edina hujša stvar bi bila, da bi nekoliko bolj zajetno žensko vprašali, ali je noseča.

PREBERITE ŠE: Otroški zvezdniki nekoč in danes

Na kaj takega v risankah naletimo dokaj pogosto, sicer v nekoliko drugačni obliki, ko na primer pod plaščem en otrok stoji na ramenih drugega in se izdaja za odraslega. a z nekaj iznajdljivosti je to mogoče tudi v resničnem življenju.

Antični prenosnik ali povoščena tablica? So prenosnike in tablice uporabljali že v antiki? Bližnji posnetki oči živali National Geographic: v kraljestvu oči živali Prva Playboy revija brez golote To je prvi Playboy brez golote UV tetovaže UV-tetovaže: tatuji, ki se svetijo pod ultravijolično svetlobo ·