Dekleti pokusita najbolj pekoč čili na svetu.
V zraku · buzz buzz

Mladi v prostem času počno vse vrste neumnosti in v dobi YouTuba to tudi dokumentirajo, da se jim lahko potem smeji in z glavo zmajuje cel svet. Temu seznamu lahko dodamo Američanki Lizzy Wurst in Sabrino Stewart, ki sta doživeli želenih 5 minut slave. Zanjo sta pred kamero zaužili najbolj pekoč čili na svetu – Carolina Reaper. Ta se ponaša s kar 2,2 milijona skovilov (enota, s katero merimo moč vročih paprik), kar je 300-krat bolj pekoče od tabaska! Poglejte si njuno reakcijo, ki vas bo prepričala, da s tem čilijem ni šale!

Carolina Reaper velja za najbolj pekoč čili na svetu. Vzgojil ga je Ed Currie iz Južne Karoline in je 200-tisočkrat močnejši od solzivca. Če imajo običajni feferoni od 100 do 500 skovilov, jih ima ta čili v povprečju kar 1.569.300, najbolj pekoči primerki pa celo 2,2 milijona! A to ni ustavilo 18-letne Lizzy Wurst in 22-letne Sabrine Stewart, da ne bi pokušali zaužiti cele najbolj pekoče paprike na svetu.

PREBERITE ŠE: Slovenci na Triglavu zvarili pivo Triglavska šerpa!

Njun poskus se je končal katastrofalno. Medtem ko je ena bruhala, je imela druga napad astme in je skoraj omedlela. Otroci (in odrasli), ne poskušajte tega sami doma! Tako pekoč čili lahko namreč povzroči pretirano potenje, bruhanje, želodčne krče ter žgoč občutek jezika, želodca in vsega vmes.

Z najbolj pekočim čilijem na svetu ni šale.Odpri galerijo

Supermodeli z brado in brki Če bi imele svetovno znane lepotice brado in brke … Dunking Devils zabijali na premikajočem vlaku. Slovenci Dunking Devils tokrat v zabijali na drvečem vlaku! Lucas Levitan - invazija karikatur Lucas Levitan: zabavna invazija karikatur v fotografije z Instagrama Varjenje piva na Triglavu. Slovenci na Triglavu zvarili pivo Triglavska šerpa! ·