''Podmladek'' 2 Cellos
V zraku · buzz buzz · Kulturni izbor · glasba

Ob takšnem posnetku se dvojcu 2Cellos ni bati za prihodnost. Na dan je prišel posnetek dveh dečkov, ki sta ob obali Blejskega jezera v maniri slavnega para ‘zažigala’ na violončelo in violino.

Slovensko-hrvaški dvojec 2Cellos velja za svetovni glasbeni fenomen, ki je nastopil na najprestižnejših svetovnih odrih. Čeprav jima na svetu ni para, pa sta dobila presenetljivo konkurenco – v dveh dečkih. Timotej Willewaldt in Lenart Prek sta se javnosti sicer predstavila že na šovu Slovenija ima talent pod umetniškim imenom WildArt, srce pa vam bosta ogrela tudi z igranjem na Bledu.

PREBERITE ŠE: 2Cellos: With or Without You – ob tem posnetku se ti bo naježila koža

Kdo ve, morda pa ju Luka Šulić in Stjepan Hauser, ki bosta 7. aprila 2017 v ljubljanski Areni Stožice uprizorila nepozaben šov, nekoč povabita na turnejo. S tem preigravanjem sta definitivno vložila resno kandidaturo.


Nadnaravne moči ujete na kameri. Resnični superjunaki – ljudje z nadnaravnimi močmi, ki so jih ujele kamere Arnold Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger pri 69 letih dokazuje, da so leta samo izgovor Concurs de Castells 2016 Concurs de Castells 2016 – postavili najvišji človeški stolp v zgodovini Premik ure na zimski čas 2016 Premik ure 2016 – kdaj premaknemo uro na zimski čas? · · ·