Srbski model - poziranje
V zraku · buzz buzz

Filip Timotijević je srbski model, ki je nepričakovano postal spletna senzacija. Njegovo video z ekspresnim poziranjem za revijo King, ki ga je objavil na Facebooku in v katerem v 29 sekundah naredi 25 poz, si je samo na tem družbenem omrežju namreč ogledalo že več kot 4 milijone ljudi!

Ste mislili, da se fotografiranja za modne znamke in modne revije vlečejo v nedogled? Običajno je tako, a ne, če ste srbski model Filip Timotijević, ki je v 29 sekundah izvedel kar 25 poz. Fant resnično obvlada svoj posel ali pa se mu je nekam zares mudilo in je želel photoshooting čim prej zaključiti.

PREBERITE ŠE: Valravn: najhitrejši, najvišji in najdaljši vlakec smrti na svetu

Fotografiranje 23-letnega Beograjčana, ki ima sklenjene pogodbe z modnimi agencijami iz Pariza, Milana in Londona, je potekalo za revijo King, posnetek pa bo prav prišel vsem, ki radi pozirate pred svojim pametnim telefonom, da dobite navdih za kakšno novo pozo.

Učenje sloveščine ameriških diplomatov Tako se ameriški diplomati na veleposlaništvu v Ljubljani učijo slovenščine! Hrana na Instagramu Instagram: hrana z največ hashtagi Behind The Leather - šokantna kampanja neprofitne organizacije PETA, ki nas vse postavlja na zatožno klop Behind the Leather: PETA s šokantno kampanjo s ponarejenimi usnjenimi izdelki To so trije načini, kako postati učilni stroj! 3 načini, kako postati učilni stroj! · ·