Film Udari kot dedec (Fist Fight, 2017)
Kulturni izbor · film

Običajno so učitelji tisti, ki učence odvračajo od nasilja, v komediji Udari kot dedec (Fist Fight) režiserja Richieja Keena, pa sta učitelja pobudnika. Zgodba govori o pohlevnem srednješolskem učitelju Andyju (Charlie Day), ki razjari vročekrvnega stanovskega kolega (Ice Cube), ki želi z njim obračunati na staromoden način – v obračunu s pestmi – in to kar na šolskem parkirišču po koncu pouka.

Potrebujete dozo smeha? Potem je komedija Udari kot dedec (Fist Fight) tisto, kar ta trenutek potrebujete. Andy Campbell (Charlie Day) je blagi srednješolski učitelj, ki želi na zadnji dan šole dostojanstveno prenesti potegavščine maturantov, a po tem, ko razjezi žilavega kolega Rona Stricklanda (Ice Cube), ki je strah in trepet vseh, se znajde v velikih težavah. Ron ga namreč pozove na dvoboj s pestmi na šolskem parkirišču, novica pa se po šoli razširi kot požar.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The Beguiled (2017)

Andy poskuša na vse načine dvoboj preprečiti, a ker mu prijatelji ne ponudijo pametnih nasvetov, mora poseči po najbolj skrajnih sredstvih, kar vodi v zabaven kaos.

Galerija – utrinki iz filma Udari kot dedec (Fist Fight, 2017):

Film Udari kot dedec (Fist Fight, 2017)Odpri galerijo

it-comes-at-night-poster Filmski napovednik: It Comes At Night (2017) – je to najboljši napovednik za grozljivko vseh časov? Film The Beguiled (2017) Filmski napovednik: The Beguiled (2017) Animirani film The Lego Ninjago Movie (2017) Filmski napovednik: LEGO Ninjago film (The LEGO Ninjago Movie, 2017) gejsa Vsi dobitniki oskarja za najboljšo kinematografijo oziroma fotografijo · · · ·