Kulturni izbor · film

V novi filmski poslastici Wonder Wheel (2017) so svoje moči združili Kate Winslet, Justin Timberlake in Woody Allen. Kaj lahko tokrat pričakujemo od priljubljenega režiserja, pa v nadaljevanju.

Zgodba se odvija v 50. letih prejšnjega stoletja v zabaviščnem parku na Coney Islandu. Sledimo bivši igralki Ginny (Kate Winslet), danes natakarici in ženi delavca v zabaviščnem parku (Jim Belushi), ki živi precej običajno življenje, vse dokler se ne začne zaljubljati v Mickeyja, privlačnega reševalca iz vode (Justin Timberlake). Tukaj je še Carolina (Juno Temple), odtujena hčerka njenega soproga, ki se nenadoma vrne, da bi se skrila pred gangsterji, ter tekmica za Mickeyjevo srce.
Film bo očitno poln zapletov in vprašanje je, ali se bo Woody Allen s tem filmom morda vrnil na piedestal nekdanje slave.


a4f331a6-57da-4324-81dc-cd688394727a_wolfofwallstreet_margot_gs 10 skrivnosti igralcev, ki pripeljejo do nepozabnih vlog IT Najboljše grozljivke 2017, popolna izbira za noč čarovnic Happy End (Haneke) 1 LIFFE 2017: 28. Ljubljanski mednarodni filmski festival cover-matson-profesor-wonder-woman Filmski napovednik: Professor Marston & The Wonder Women (2017) · · ·