A Bad Moms Christmas
Kulturni izbor · film

Lani smo v kinematografih lahko ujeli komedijo Poredne mame (Bad Moms, 2016), v kateri so nastopile Mila Kunis, Kathryn Hahn in Kirsten Bell. Film je bil finančna uspešnica in tako bomo že kaj hitro dobili nadaljevanje, ki bo na sporedu že letos.

V prvem delu si je druščina treh mam Amy, Carle in Kiki  dala duška, saj so imele “poln kufr” vsakdanjega življenja in njegovih obveznosti. Tokrat je pred njimi božič, saj bodo morale poskrbeti, da bo ta čudoviti čas v letu, čudovit tudi za njihove družine. Toda to ni preprosta naloga, ki pa postane še težja s prihodom njihovih mam. Če sodimo po prvem delu, nas tudi tokrat čaka pravi razvrat.

Režijo in scenarij sta spet prevzela Jon Lucas in Scott Moore, ki sta pripravila že prvi del in sodelovala tudi pri franšizi Prekrokana noč (The Hangover). Premiera filma je napovedana za letošnji november.

Jumanji-remake-kevin-hart-the-rock 2 Filmski napovednik: Jumanji: Dobrodošli v džungli (2017) The-Foreigner-CHINA-version-Copy Filmski napovednik: The Foreigner (2017) prikazna Filmski napovednik: Spet doma (Home Again, 2017) manifesto_900_400 (1) 7 igralcev, ki so nas presenetili z več vlogami v enem filmu · · · · ·