Film Annabelle: Creation (2017)
Kulturni izbor · film

Annabelle: Creation je predfilm filma Annabelle, ki nas je popeljal v čas pred filmom Priklicano zlo. Tokrat spoznamo moža, ki je lutko izdelal.

Grozljivka Annabelle: Creation je predzgodba filma Annabelle iz leta 2014, ki nas pomakne v čas, ko je bila lutka ustvarjena. Popelje nas v hišo lutkarja, ki je 20 let po tragični izgubi hčere v svoj dom z ženo sprejel nuno in skupino osirotelih deklet, ki jih kmalu začne terorizirati neizrekljivo zlobna lutka Annabelle.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: It (Tisto, 2017)

Prvi film o Annebelle je režiral John R. Leonetti, nadaljevanje pa je prevzel David F. Sandberg (Shazam!). Kot producent je vskočil James Wan, ki je kot režiser ”zakrivil” Priklicano zlo in Priklicano zlo 2. V filmu nastopajo Talitha Bateman, Stephanie Sigman, Philippa Anne Coulthard, Lulu Wilson, Lou Lou Safran, Grace Fulton, Tayler Buck, Samara Lee in Anthony LaPaglia.

Galerija – utrinki iz filma Annabelle: Creation:

Film Annabelle: Creation (2017)Odpri galerijo
Neprijetno nadaljevanje (An Inconvenient Sequel: Truth to Power, 2017) Filmski napovednik: Neprijetno nadaljevanje (An Inconvenient Sequel: Truth to Power, 2017) Film The Book of Henry (2017) Filmski napovednik: The Book of Henry (2017) Film A Ghost Story (2017) Filmski napovednik: A Ghost Story (2017) Izbrisani filmski prizori Najdražji izbrisani filmski prizori vseh časov · · · · ·