Film Bad Moms (2016)
Kulturni izbor · film

Film Bad Moms je komedija ustvarjalcev filma Prekrokana noč. Je humorna kritika nerealnih zahtev in predstav družbe o popolni mami. Danes je namreč težko biti dobra mama, kar na lastni koži spozna tudi Mila Kunis, ki se zlomi pod pritiskom družbenih zahtev. Nad otroci ne smemo povzdigovati glasu in dvigovati roke, na krožnik jim moramo dajati zgolj zdravo prehrano itd. ”Naveličana sem tega, da poskušam biti popolna mama. S tem sem zaključila!” si reče Amy Mitchell, mama dveh otrok, ki si skupaj s še dvema mamama (Kathryn Hahn in Kristen Bell) dovoli biti slaba mama.

Bad Moms je ameriška komedija o mamah, ki pa še zdaleč ni primerna za otroke. V njej se bo prepoznala marsikatera mama, ki čuti pritisk družbe glede vzgoje oz. vzgojnih pravil in pričakovanj, ki so včasih povsem nerealna. Vzgoja otrok je težaško delo, biti vzorna mama, ki dela vse po pravilih, pa vse skupaj spreminja v garaško delo, ”vredno” afriških sužnjev.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The Infiltrator (2016)

Tri mame (Mila Kunis, Kristen Bell in Kathryn Hahn) so site tega, da se trudijo biti popolne mame, zato se odločijo, da si vzamejo ”odmor” od tega težaškega ”poklica”, pri katerem morajo vseskozi ugajati vsem in biti vzor. Vestnost, odgovornost, skrb, previdno izbiro prehrane in druge ”zdrave” navade tako zamenjajo zabave, alkohol, preklinjanje, neodgovorno ravnanje, močno predelana hrana in pomerjanje seksi spodnjega perila. V vlogi njihove ”smrtne” sovražnica se znajde Christina Applegate. Film za vse mame, ki sicer ne boste šle tako daleč kot trojica, a ste kdaj gotovo že pomislile, da bi vse skupaj poslale k vragu in se tako ali drugače izživele. Če je film vsaj približno na ravni filma Prekrokana noč, se boste ob njegovem ogledu pošteno zabavali. Po napovedniku sodeč, pa film Bad Moms veliko obeta. Se že veselimo julija!

Film Bad Moms (2016)Odpri galerijo
Liza - slovenski kratkometražni film Liza – slovenski kratki film s šokantnim zaključkom Film The Infiltrator (2016) Filmski napovednik: The Infiltrator (2016) ''Zadetki'' na filmski sceni 10 filmskih igralcev, ki so svojo vlogo odigrali ”zadeti” Dokumentarec Where To Invade Next? To si Michael Moore misli o slovenskem šolskem sistemu! · ·