Film Boulevard
Kulturni izbor · film

Boulevard je poslednji film pokojnega Robina Williamsa, katerega usoda je dolgo visela v zraku, čeprav je na filmskem festivalu Tribeca v New Yorku doživel topel sprejem. Williams v svoji zadnji vlogi igra Nolana Macka, bančnega uslužbenca srednjih let in osamljenega moža, ki živi monotono življenje, a se mu to obrne na glavo, ko ustavi mlademu prostitutu Leu (Roberto Aguire) in začne spoznavati kdo v resnici je.

Boulevard je ”čudovit, žalosten film”, kot ga je opisal sam Robin Williams. V filmu Dita Montiela mora poročeni, a osamljeni 60-letni Nolan Mack, potem, ko se sooči s praznino v sebi, na novo pretresti svojo spolno usmerjenost, saj se njegovo srce ogreje za lahkomiselnega prostituta Lea.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Igre lakote: Upor, 2. del

Poleg Williamsa in Aguira imata v drami vidni vlogi tudi Williamsova filmska žena Kathy Baker (Brezčasna Adaline) in Bob Odenkirk (Kriva pota) kot Winston.

Hotel Transylvania 2 (2015) Filmski napovednik: Hotel Transylvania 2 (2015) Ben Foster kot Lance Armstrong v filmu The Program. Filmski napovednik: The Program (2015) Biografski film Bridge of Spies (2015) Filmski napovednik: Bridge of Spies (2015) Film Igre lakote: Upor, 2. del Filmski napovednik: Igre lakote: Upor, 2. del ·