Film Božična žurka v pisarni (2016)
Kulturni izbor · film

V času veselega decembra potrebuje predvsem nekaj brezskrbne zabave in film Božična žurka v pisarni (Office Christmas Party) je kot po meri za kaj takega. Gre za zabavljaško komedijo z zvezdniško zasedbo, v kateri sta moči ponovno združila Jennifer Aniston in Jason Bateman, ki sta navduševala že v filmu Kako se znebiti šefa, ki pa imata tokrat opravka z najbolj noro božično zabavo v mestu, s katero želijo uslužbenci rešiti svoja delovna mesta.

Božična žurka v pisarni (Office Christmas Party) je komedija režiserjev Willa Specka in Josha Gordona, ki vas bo nasmejala do solz in ogrela za novoletne žurke, ki vas čakajo konec leta. Zgodba filma gre nekako takole. Zabavljaški Clay (T. J. Miller) božično zabavo organizira, da bi svojo podružnico rešil zaprtja.

Njegova neomajna šefica in sestra Carol Vanston (Jennifer Aniston) namreč želi zaradi izgub ukiniti njegov del podjetja in morala zaposlenih je posledično na psu.

Uprava tako poskuša pripraviti najboljšo božično zabavo vseh časov ter na ta način pritegniti potencialno stranko in skleniti posel, ki bi njihovo podjetje postavil na noge in ga rešil zaprtja. Pri tem naleti na številne ovire, a vztrajnost je poplačana.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The Mummy (2017)

Toda na usodno noč jim vajeti hitro uidejo iz rok in zabava krene v povsem nepričakovano smer. Alkohol začne teči v potokih, glasba je vse bolj divja in gostje so vedno bolj razuzdani. Kaj bo rekel potencialni vlagatelj? To že kmalu izveste v kinematografih po Sloveniji.

Utrinki iz filma Božična žurka v pisarni:

Film Božična žurka v pisarni (2016)Odpri galerijo

Film The Belko Experiment Filmski napovednik: The Belko Experiment (2016) BOFF 2016 BOFF 2016 – 10. bovški filmski festival o športih na prostem in naravi top zimski filmi Top zimski filmi, ob katerih vam bo prijetno toplo Film The Mummy (2017) Filmski napovednik: The Mummy (2017) · · · ·