Animirani film Coco (2017)
Kulturni izbor · film

Pripravite robčke. Coco je Pixarjeva nova mojstrovina, ki vam bo orosila oči in navdušila s svojo grafiko. Pripoveduje zgodbo 12-letnega dečka, ki sanja, da bi postala priznani glasbenik kot njegov idol Ernesto de la Cruz, pri lovu na sanje pa se ob dotiku znamenite kitare znajde v deželi mrtvih, kjer se njegova avantura lahko začne.

Coco je animirana fantazijska pustolovščina Leeja Unkricha (Svet igrač 3) o 12-letnem dečku (Anthony Gonzalez) iz Mehike, ki je obseden z legendarnim mehiškim kitaristom Ernestom de la Cruzom (Benjamin Bratt). Toda po tem, ko se dotakne znamenite kitare, pristane v deželi mrtvih in avantura ter odkrivanje stoletnega misterija v družbi njegovega prikupnega psa se začne.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Avtomobili 3 (Cars 3, 2017)

Film je navdihnila mehiška različica slovenskega dneva mrtvih Día de los Muertos, v filmu pa nastopajo sami latino liki. To bo Pixarjev drugi animirani film v letu 2017, še pred tem bo na filmska platna prišlo nadaljevanje Avtomobilov Avtomobili 3 (Cars 3).

Galerija – utrinki iz animiranega filma Coco:

Animirani film Coco (2017)Odpri galerijo
Tangled: Before Ever After Zlatolaska je postala prva Disneyjeva princesa, ki je zavrnila snubitev Animirani film Smrkci: Skrita vas Filmska premiera: Smrkci: Skrita vas (2017) Bojevnik na poti spiritualnega razsvetljenja, Foto_AMC Premiera druge sezone serije “Into The Badlands” ekskluzivno na AMC Kurja polt 2017 Filmski festival Kurja polt 2017 · · · · · ·