Film Conjuring 2: The Enfield Poltergeist (2016)
Kulturni izbor · film

Režiser James Wam se vrača s filmom Priklicano zlo, Conjuring 2: The Enfield Poltergeist, srhljivko, rezervirano za najpogumnejše. Gre za nadaljevanje, v katerem se vračata iskalca duhov Ed in Lorraine Warren, ki sta ju spet upodobila Patrick Wilson in Vera Farmiga.

Film Conjuring 2: The Enfield Poltergeist je nadaljevanje sila uspešne srhljivke oziroma grozljivke Priklicano zlo, ki je bila posneta po resničnih dogodkih. Dogajanje je postavljeno v leto 1977, ko Ed in Lorraine Warren odpotujeta v Anglijo na pomoč mami samohranilki Peggy Hodgson in njenim štirim otrokom, posebej Janet (Madison Wolfe).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Storks (2016)

Prvi napovednik za film Priklicano zlo 2 vam bo dodobra naježil kožo, kar pa od enega najbolj srhljivih filmov leta 2016 tudi upravičeno pričakujemo.

Humoristična serija Fuller House Polna hiša: prvi utrinki s snemanja serije Fuller House Netflix naznanil prihod v Slovenijo! Netflix zdaj tudi v Sloveniji! Zbogom, spletno piratstvo! Filmi brez žgečkljivih prizorov: cringemdb.com CringeMDb: katerih filmov ne glejte s starši Animirani film Storks (2016) Filmski napovednik: Storks (2016) ·