Film Deadpool 2 (2018)
Kulturni izbor · film

Gobezdavi antijunak Deadpool se prihodnje leto vrača na filmska platna v filmu Deadpool 2. Tudi ta bo zaradi opolzke govorice in krvavih akcijskih prizorov nosil cenzorski žig R. Oglejte si prvi napovednik za težko pričakovano nadaljevanje.

V prvem napovedniku oz. dražilniku za film Deadpool 2, ki so ga v ameriških kinematografih predvajali pred filmom Logan, spremljamo Wada Wilsona, ki se sprehaja po zakotni ulici, ko opazi rop starejšega možakarja. Nemudoma steče v telefonsko govorilnico, da bi si nadel svoj kostum, vendar pa to ne stori bliskovito in spretno kot Superman, pač pa nerodno kot Mr. Bean.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Deadpool (2016)

Preoblačenje mu vzame toliko časa, da je za pomoč prepozno. V svojem slogu se nato Deadpool uleže na truplo in si privošči sladoled. V napovedniku, ki je v resnici kratki film, se na kratko pojavi tudi legendarni pisec stripov Stan Lee. Po Timu Millerju je režisersko paličico prevzel David Leitch (John Wick, Bournova zapuščina, Ledeni morilec).

Galerija – utrinki iz napovednik za film Deadpool 2:

Film Deadpool 2 (2018)Odpri galerijo
Film Zbeži! (Get Out) Filmski napovednik: Zbeži! (Get Out, 2017) Intimni kino V Mariboru je zaživel Intimni kino Filmi marec 2017 Filmski izbor: najboljši filmi v marcu 2017 Film Bright (2017) Filmski napovednik: Bright (2017) · · · · ·