willos-death-wish
Kulturni izbor · film

Bruce Willis se na stara leta še ne misli upokojiti. Letos se bo namreč med drugim preizkusil v remaku akcijskega filma Paul Kersey ne oprošča (Death Wish, 1974), kjer bo stopil v njemu znane čevlje akcijskega junaka.

V originalu je naslovno vlogo odigral legendarni Charles Bronson, ki še danes velja za eno od največjih hollywoodskih akcijskih zvezd. Nastopil je še v štirih nadaljevanjih filma, leta 2017 pa bomo videli tudi novodobno preobleko. Zgodba sledi Paulu Kerseyju, družinskemu človeku, ki mu nepridipravi uničijo idilično družinsko življenje. Paul vzame pravico v svoje roke in sam obračuna z nasilneži.

Film bo režiral Eli Roth, varovanec Quentina Tarantina, ki je sicer bolj poznan po številnih grozljivkah, kot sta Krvavi hostel (Hostel, 2005) in Zeleni pekel (The Green Inferno, 2013). Poleg Brucea Willisa bodo v filmu nastopili še Vincent D‘Onofrio (serija Daredevil), Dean Norris (serija Kriva pota) in Elisabeth Shue (Nazaj v prihodnost).

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: THE LAYOVER (2017)

Premiera filma je napovedana za konec novembra letos.

Suburbicon-2 Filmski napovednik: Suburbicon (2017) What-Happened-to-Monday-Movie-Art Filmski napovednik: What Happened to Monday (2017) 170413_MOV_LostCityZ.jpg.CROP.promo-xlarge2 6 podcenjenih filmov leta 2017 xz9qv8LWUoirWOLrnIq0mDGLyxK “Tako slabi, da so že dobri” filmi, ki jih morate videti · ·