Animirani film Ferdinand (2017)
Kulturni izbor · film

Zgodba o znamenitem bikcu Ferdinandu prihaja na velika platna. Animirani film Ferdinand je posnet po otroški književni klasiki Munroja Leafa iz leta 1936, ki še danes presega okvire otroške literature. Ima namreč čudovit nauk – drugačnost je treba sprejeti, saj je ravno zaradi nje svet tako zelo čudovit.

Kdo ne pozna bikca Ferdinanda, romantičnega, zasanjanega in miroljubnega bika, ki je v nasprotju s svojimi vrstniki namesto preganjanja po pašnikih in ruvanja z rogovi, mirno vohal cvetlice? Toda nekega dne, ko je že odrasel in močan bik, ga izberejo za bikoborbe in znajde se v vlogi, ki je na kožo pisana vsem bikom, samo njemu ne.

Če si bik, namreč še ne pomeni, da se moraš vesti kot bik. Ferdinand se tako upre ustaljenim tradicijam, saj hoče svoje življenje živeti po svoje.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)

Animirani film je režiral Carlos Saldanha, glasove pa so likom posodili John Cena, David Tennant, Anthony Anderson, Gabriel Iglesias, Kate McKinnon, Boris Kodjoe in drugi.

Galerija – utrinki iz animiranega filma Ferdinand (2017):

Animirani film FerdinandOdpri galerijo
Film It (Tisto, 2017) Filmski napovednik: It (Tisto, 2017) Igralci v grozljivkah Tako so igralci za strašljivimi liki iz znamenitih grozljivk videti v resničnem življenju Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Filmski napovednik: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Film Kako biti latino ljubimec (How to be a Latin Lover) Filmski napovednik: Kako biti latino ljubimec (How to be a Latin Lover, 2017) · · · ·