Film Heist (2015)
Kulturni izbor · film

Heist, film, ki ga na gre mešati z istoimenskim filmom iz leta 2001 z Genom Hackmanom in Dannyjem DeVitom, je ameriški triler Scotta Manna s prav tako velikimi imeni, zastavonoša pa je gotovo Robert De Niro, ki mu družbo delata Jeffrey Dean Morgan in nekdanji profesionalni wrestling prvak v organizaciji WWE Dave Bautista, ki ga boste kmalu videli kot zlikovca v najnovejši bondiadi.

Verjeli ali ne, ampak trenutno nastaja preko 30 filmov na temo ropa. In edini iz te množice, ki se ne skriva za naslovom, je triler Heist, ki je imel sicer delovno ime Bus 657. V njem najdemo igralsko legendo Roberta de Nira kot okrutnega gangsterja Popa, ki je na lovu za Lukom (Jeffrey Dean Morgan) in Coxom (Dave Bautista), ki sta želela oropati njegov kazino, da bi prvi lahko poplačal stroške zdravljenja svoje hčere. A namesto, da bi odkorakala z vrečami polnimi denarja, sta odšla z avtobusom polnim talcev.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Trilogija Razcepljeni: Povezani (2016)

V napetem trilerju, ki je po napovedniku sodeč mešanica Hitrosti in Oceanovih 12 s ščepcem Hitrih in drznih, poleg omenjene trojice nastopajo še Kate Bosworth, Morris Chestnut, Stephen Cyrus Sepher, Tyson Sullivan in Gina Carano, sicer mojstrica borilnih veščin.


Video - 100 najboljših filmskih plesnih scen Viralno! 100 najboljših plesnih scen v filmu, združenih v eno Animirani film The Angry Birds Movie (2016) Filmski napovednik: The The Agry Birds (2016) Film Ljubezen Filmski napovednik: Ljubezen 3D, najeksplicitnejši film stoletja doslej Film The Big Short (2015) Filmski napovednik: The Big Short (2015) ·