Film iBoy (2017)
Kulturni izbor · film

Kaj počne Maisie Williams, ko ne igra Arye Stark v seriji Igra prestolov in ne zabava novinarjev? Snema filme in se počasi prebija v Hollywood. Kmalu na male zaslone prihaja Netlflixov film iBoy, o fantu, ki dobi super moči, potem ko je ustreljen v glavo in v njem končajo koščki pametnega telefona.

iBoy je intriganten film o Tomu (Bill Milner), povprečnemu najstniku, ki se mu svet obrne na glavo, potem ko ga lokalna tolpa ustreli v glavo in v njej končajo koščki pametnega telefona. Nesrečo čudežno preživi. Ko se prebudi iz kome, kmalu spozna, da je dobil super moči. Postane nekakšen hodeči pametni telefon in se s svojimi novimi močmi odpravi maščevat skupini fantov, ki ga je ustrelila, potem ko jih je ujel med nadlegovanjem njegove prijateljice in simpatije Lucy (Maisie Williams).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Manifesto (2016)

V filmu poleg omenjene dvojice nastopata še Miranda Richardson in Rory Kinnear. Film bo na Netflixu dostopen od 27. januarja 2017 dalje.

Galerija – utrinki iz filma iBoy:

Film iBoy (2017)Odpri galerijo

Filmi, ki so zaslužilipreko milijarde ameriških dolarjev Klub 27: filmi, ki so zaslužili več kot milijardo Film Manifesto (2017) Filmski napovednik: Manifesto (2016) Film XX (2017) Filmski napovednik: XX (2017) If I Could Talk – kratek film o psu, ki vas bo ganil do solz If I Could Talk – kratek film o psu, ki vas bo ganil do solz · · ·