it-comes-at-night-poster
Kulturni izbor · film

Čeprav nas od noči čarovnic loči še slabih devet mesecev, smo že danes pošteno prestrašeni. Pojavil se je namreč resnično strašljiv filmski napovednik za film It Comes At Night (2017), zaradi katerega se lastne sence bojimo samo mi, temveč kar celotno medmrežje. In zdaj se je boste še vi … Si ga upate pogledati?

Kakšna je zgodba filma? Iz samega napovednika ni moč razbrati veliko, razen tega, da nam je jasno, da gre za dve družini, ujeti v samotno hišo, medtem ko zunaj straši nadnaravno zlo.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: XX (2017)

Grozljivka je plod scenarista in režiserja Treyja Edwarda Shultsa, ki je zaslužen tudi za film Krisha (2015). Ta pripoveduje zgodbo o družinskem srečanju, ki ga na glavo obrne ženska z željo po samodestrukciji. Portretiranje težavnih in stresnih družinskih odnosov mu torej ni tuje.
V novem filmu je Trey k sodelovanju povabil Joela Edgertona (Darilo, Bogovi in kralji, Črna maša, Veliki Gatsby …), Riley Keough (Pobesneli Max: Cesta besa, Vroči Mike, American Honey, The Girlfriend Experience …) ter psa. Ta je v grozljivki vedno dobrodošel, saj vedno ve, kaj se dogaja.


Film The Beguiled (2017) Filmski napovednik: The Beguiled (2017) Animirani film The Lego Ninjago Movie (2017) Filmski napovednik: LEGO Ninjago film (The LEGO Ninjago Movie, 2017) gejsa Vsi dobitniki oskarja za najboljšo kinematografijo oziroma fotografijo Top Gear 2. sezona Napovednik: Top Gear, 2. sezona: na pota stare slave? · · · · ·