Film It (Tisto, 2017)
Kulturni izbor · film

Po letih čakanja bomo vendarle dočakali film It (Tisto, 2017), priredbo istoimenskega romana Stephena Kinga iz leta 1986, ki je leta 1990 na zaslonih zaživela kot mini serija. Morilski klovn, ki terorizira otroke, se vrača strašljivejši kot kadarkoli prej. Ogled napovednika odsvetujemo tistim s klovnofobijo in vsem, ki se hitro prestrašijo.

Roman Tisto (It) mojstra srhljivk Stephena Kinga je kmalu po izdaji leta 1986 postal velika uspešnica. Govori o sedmerici otrok iz Maina, ki jih terorizira Tisto, stvor, ki se priplazi iz kanalizacije in si največkrat izbere lik krvoločnega klovna Pennywisea.

PREBERITE ŠE: Tako so igralci za strašljivimi liki iz znamenitih grozljivk videti v resničnem življenju

Večina se ga spominja iz TV-nadaljevanke iz devetdesetih, na velika platna pa ga je  z žegnom Kinga prenesel Andy Muschietti (Mama).

V klovnsko opravo je po Timu Curryju skočil Bill Skarsgård. It je prvi od dveh filmov o morilskem klovnu z nabrušenimi zobmi.

Galerija – utrinki iz filma It (Tisto, 2017):

Film It (Tisto, 2017)Odpri galerijo
Igralci v grozljivkah Tako so igralci za strašljivimi liki iz znamenitih grozljivk videti v resničnem življenju Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Filmski napovednik: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Film Kako biti latino ljubimec (How to be a Latin Lover) Filmski napovednik: Kako biti latino ljubimec (How to be a Latin Lover, 2017) Animirani film Captain Underpants: The First Epic Movie Filmski napovednik: Captain Underpants: The First Epic Movie (2017) · · · · · · · ·