Jumanji-remake-kevin-hart-the-rock 2
Kulturni izbor · film

Tu pa tam si vsi radi popestrimo večer z družabnimi igrami, ampak Jumanji ni igra, ki bi jo igrali mi. To je igra, ki se igra z nami. Leta 1995 je svet spoznal igro Jumanji v istoimenskem filmskem hitu, ki je po vsem svetu zbral več kot 260 milijonov dolarjev in kjer je glavno vlogo odigral nepozabni Robin Williams. Ta božič, natanko 22 let pozneje, si bomo lahko ogledali posodobljeno različico igre v pustolovskem spektaklu Jumanji: Dobrodošli v džungli, ki je nadaljevanje prvega filma.

Štirje srednješolci odkrijejo staro videoigro Jumanji, za katero še nikoli prej niso slišali. Nenadoma se znajdejo v zabavnem svetu džungle in postanejo avatarji po svojem izboru: Spencer tako postane piflarski raziskovalec, športnik Fridge postane pravi Einstein, priljubljena Bethany postane srednjeveški profesor, nežna Martha pa se spremeni v neustrašno bojevnico. Toda zabava bo kmalu prerasla v nekaj drugega, ko bodo odkrili, da se Jumanjija ne samo igra – treba ga je preživeti. Da bi premagali igro in se vrnili v resnični svet, se bodo morali podati na najnevarnejšo pustolovščino svojih življenj, odkriti, kaj je Alan Parrish pustil za sabo pred 20 leti, in se naučiti povsem drugače gledati nase. Sicer bodo za vedno obtičali v igri.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: STRONGER (2017)

Pustolovski film Jumanji: Dobrodošli v džungli je neposredno nadaljevanje hita iz leta 1995, glavne vloge pa v njem odigrajo Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart in Karen Gillan. Film je režiral Jake Kasdan, ki ga širše občinstvo najbrž najbolj pozna po komičnih uspešnicah Huda učiteljica (Bad Teacher, 2011) in Vroči posnetki (Sex Tape, 2014) s Cameron Diaz. Film so lansko leto posneli na Havajih, Dwayne Johnson pa je medtem povedal, da bo film tudi veliko posvetilo tragično preminulemu igralcu Robinu Williamsu, ki je odigral glavno vlogo v prvem filmu.

The-Foreigner-CHINA-version-Copy Filmski napovednik: The Foreigner (2017) prikazna Filmski napovednik: Spet doma (Home Again, 2017) manifesto_900_400 (1) 7 igralcev, ki so nas presenetili z več vlogami v enem filmu maxresdefault Filmski napovednik: Največji šovmen (The Greatest Showman, 2017) · · ·