Film Kako biti latino ljubimec (How to be a Latin Lover)
Kulturni izbor · film

Konec aprila bo naša kina obiskal latino ljubimec – postavni in zapeljivi Maximo, ki ima jasen načrt, kako uživati življenje, ne da bi mignil s prstom. Omrežiti bogate gospe, mnogo starejše kot on sam. Seveda so zanj lahek plen, njihovo bogastvo pa zagotovilo, da mu v življenju nič ne manjka. Vse mu gre kot po maslu, dokler ga po 25 letih zakonazavoljo mlajšega ljubimca pred vrata svoje luksuzne vile ne postavi njegova več kot 80-letna žena.

Maximo (Ken Marino in Eugenio Derbez) ni samo zapeljiv, ampak tudi iznajdljiv. V življenju mu gre vse kot po tekočem traku, a le, dokler ga bogata in dvakrat starejša žena ne postavi pred vrata. Zateče se k odtujeni sestri Sari (Salma Hayek) in v želji, da bi osvojil svojo naslednjo priletno trofejo, izkoristi mlečnozobega nečaka Huga, za katerega se takrat, ko je živel svoje udobno življenje obkrožen s služabniki, sploh ni zmenil.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)

Zdaj se skupaj odpravita na lov – mali Hugo si želi osvojiti srce simpatije iz šolskih klopi, Maximo, ki kmalu ugotovi, da lahko svojega nečaka marsičesa nauči, pa pade na njeno bogato babico (Raquel Welch). Ali bo njun osvajalski pohod uspešen, izveste konec aprila 2017.

Galerija – utrinki iz filma Kako biti latino ljubimec:

Film Kako biti latino ljubimec (How to be a Latin Lover)Odpri galerijo
Animirani film Captain Underpants: The First Epic Movie Filmski napovednik: Captain Underpants: The First Epic Movie (2017) Scarlett Johansson Honored On The Hollywood Walk Of Fame Kako zvezdniki dobijo zvezdo na pločniku slavnih v Hollywoodu? Film Ko ljubezni ni več (L’Economie du couple) Filmski napovednik: Ko ljubezni ni več (L’Economie du couple) dbbd0a56238e939f260aaf0c20a19b47 Improvizirani filmski prizori, ki so danes najbolj kultni prizori vseh časov · · ·