kingsman
Kulturni izbor · film

Leta 2015 je mnoge presenetila odlična akcijska satira na vohunske filme, ki sliši na ime Kingsman. Film, osnovan po istoimenski seriji stripov, letos dobiva nadaljevanje, ki deluje še bolj zabavno kot njen predhodnik.

Tudi v drugem delu bomo sledili tajnim nalogam mladega vohuna Eggsyja, ki ga bo spet upodobil Taron Egerton, odkritje prvega filma. Poleg njega se vračata tudi Mark Strong in Colin Firth, kar je glede na usodo njegovega lika v prvem delu malce presenetljivo. Bo pa nadaljevanje deležno mnogih novih obrazov, saj so se franšizi priključili še Channing Tatum, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Halle Berry in Julianne Moore, ki bo dežurna zlobnica in vodja naslovnega Zlatega kroga. Obeta se nam torej pustolovščina v slogu Bondov Rogerja Moora.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: READY PLAYER ONE (2018)

Film na sporede kinematografov prihaja 20. septembra letos.

Venice-Royale Bond, James Bond se vrača 2019 theevilwithin_still_06 3 filmi letošnjega Grossmanna, ki jih morate videti ready-player-one-tye-sheridan Filmski napovednik: Ready Player One (2018) DRU IN GRU Nagradna igra: podarjamo vstopnice za ogled Jaz, baraba 3 · · · · ·