Film Ko ljubezni ni več (L’Economie du couple)
Kulturni izbor · film

Ko ljubezni ni več je iskren in pretresljiv francoski film o Marie in Borisu, ki se po 15 letih zakona in dveh otrocih odločita za ločitev, toda težava nastopi, ker si Boris ne more privoščiti novega stanovanja in morate še naprej živeti skupaj.

Ljubezenska drama Ko ljubezni ni več (L’Economie du couple) opisuje nepopisno zapleteno dogajanje v srcih Marie in Borisa, ki se po petnajstih letih skupnega življenja odločita za ločitev. Skupaj s hčerama živita v hiši, ki jo je kupila Marie, Boris pa popolnoma obnovil. Ker si slednji ne more privoščiti selitve, sta si hišo še naprej prisiljena deliti. V resnici ne en ne drugi nimata namena dvigniti rok nad razmerami.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Alibi.com

Ko ljubezni ni več režiserja Joachima Lafosseje je kot Prizori iz zakonskega življenja Ingmarja Bergmana, zgoščen v ožji časovni okvir in omejen na zgolj nekaj sob, je film orisal filmski kritik Jordan Mintzer pri The Hollywood Reporter.

Galerija – utrinki iz filma Ko ljubezni ni več (L’Economie du couple):

Film Ko ljubezni ni več (L’Economie du couple)Odpri galerijo
dbbd0a56238e939f260aaf0c20a19b47 Improvizirani filmski prizori, ki so danes najbolj kultni prizori vseh časov Film The Shack Filmski napovednik: Koliba (The Shack, 2017) Filmski citati Najboljši filmski dialogi vseh časov Moj zmenek na slepo z življenjem (2017) Filmski napovednik: Moj zmenek na slepo z življenjem (Mein Blind Date mit dem Leben, 2017) · · · · ·