Film La La Land (2016)
Kulturni izbor · film

La La Land je film za nepoboljšljive romantike in eden od najbolj pričakovanih filmov leta 2016. Romantični muzikal z Ryanom Goslingom in Emmo Stone, ki sta skupaj zaigrala že tretjič (Ta nora ljubezen, Gangsterska enota), govori o jazz glasbeniku in igralki, ki se noro zaljubita. Film režiserja Damiena Chazellea je modern poklon zlati dobi hollywoodskih muzikalov.

La La Land je romantični muzikal z Emmo Stone in Ryanom Goslingom. Slednji se je vživel v vlogo jazz pianista Sebastiana, ki igra v temačnih lokalih, medtem ko se je Stonova prelevila v nadobudno igralko Mio, ki čaka na veliki preboj in medtem kelnari. Omenjena igralca sta drug ob drugem zaigrala že tretjič, po komični drami in trilerju zdaj še v romantičnem muzikalu, ki ga je režiral Damien Chazelle (Ritem norosti, Cloverfieldska 10). Čeprav prvi napovednik ne vsebuje dialoga, je zelo pomenljiv, predvsem pa poln kemije med glavnima akterjema.

V njem Gosling žvižga in poje (skladbo City of Stars si lahko prenesete tu), zaljubljenca plešeta, se udeležujeta avdicij in si strmita v oči. Kot vsaka dobra montaža, se tudi ta zaključi s poljubom, čeprav so na obzorju že vidne težave, ki se začnejo kopičiti, ko postaneta uspešna.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Ouija: Izvor zla (2016)

Poleg Stonove in Goslinga v filmu La La Land nastopajo še J. K. Simmons, Finn Wittrock, Callie Hernandez, Rosemarie DeWitt, Meagen Fay in pevec John Legend.

Najbolj srhljivi prizori vseh časov. Top 40: Najbolj srhljivi filmski prizori vseh časov ob katerih (bo)ste kričali od strahu Film Ouija: Izvor zla (2016) Filmski napovednik: Ouija: Izvor zla (2016) Avdicija za serijo Igra prestolov Igra prestolov: še neobjavljeni posnetki z avdicij, ki jih mora videti vsak oboževalec Filmski legendi med pogovorom- Clint Eastwood in Tom Hanks. Filmski napovednik: Sully (2016) · · · · ·