Maze-Runner-the-maze-runner-37814614-1920-1200
Kulturni izbor · film

Drugo leto bo prišel tudi zaključek trilogije Labirint, ki je posnet po knjigah James Dashnerja. Film bi moral na velika platna prispeti že letos, toda poškodba na snemanju, ki se je zgodila glavnemu igralcu Dylanu O’Brienu, je snemanje prestavila za eno leto.

V zaključku sage Labirint Thomas svojo skupino pobeglih Jasnikov popelje na njihovo poslednjo in najbolj nevarno odpravo. Da rešijo svoje prijatelje, morajo vdreti v legendarno Poslednje mesto, labirint pod nadzorom organizacije ZLOBA, ki se utegne izkazati za najbolj smrtonosni labirint doslej. Vsakdo, ki bo ven prišel živ, bo dobil odgovore na vprašanja, ki si jih Jasniki zastavljajo še od trenutka, ko so sploh prispeli v labirint.


08-1-1 Najbolj čudne grozljivke, ki so jih kadarkoli posneli 8-details-we-noticed-in-the-trailer-for-wes-andersons-new-stop-motion-film-isle-of-dogs Filmski napovednik: Isle of Dogs (2018) mamma-mia-cast 10 filmskih nadaljevanj, ki prihajajo v 2018 Alicia-Vikander-as-Lara-Croft-Tomb-Raider-02 Filmski napovednik: Tomb Raider (2018) · · · · ·