Magic Mike XXL
Kulturni izbor · film

Kot da julija ni običajno že dovolj vroče, bo to poletje za dvig temperature poskrbel še film Magic Mike XXL. V igri bodo tako ti in oni six pack-i. Prvi bolj za moški, drugi bolj za ženski del populacije. Čeprav prvi napovednik ne razkrije veliko- a le kar se tiče vsebine- pa ne razočara. Ker kot vemo iz prvega dela, se nam ne obeta plehek film, ki vse stavi na golo kožo, pač pa kompleksna zgodba s pravo mero drame.

V napovedniku za film Magic Mike XXL, ki je nadaljevanje filma Magic Mike, lahko zopet občudujemo Channinga Tatuma in njegove plesne sposobnosti. Spoznali smo jih sicer že v filmu Step Up, a šele Magic Mike nam je razkril, kako in kje se je učil prvih plesnih korakov- kot slačifant. Kako avtobiografski bo drugi del je zaenkrat težko reči, je pa Channing poskrbel, da bodo noge deklet že ob napovedniku mehke kot vosek.

PREBERITE ŠE: 15 najbolj romantičnih filmov, ki jih za valentinovo ne smete gledati sami

In ko smo ravno pri vosku. Tatum je na šovu Ellen DeGeneres izdal, da si je zabičal, da se za drugi del ne bo voskal. A se je moral najesti zarečenega kruha in še enkrat potrpel. Depilacija oziroma lepota ima pač svojo ceno.


cover-par-ki-gleda-romanticen-film 15 najbolj romantičnih filmov, ki jih za valentinovo ne smete gledati sami cover-Jupiter-Ascending Filmska premiera: Jupiter Ascending (2015) PicMonkey Collage Oskarji 2015: nominacije za najboljši celovečerni animirani film 2015 PicMonkey Collage Oskarji 2015: najboljši igralec v stranski vlogi 2015 ·