Film Man Down (2016)
Kulturni izbor · film

Kontroverzni igralec Shia Lebeouf, ki je imel zadnja leta številne izpade v zasebnem življenju, se vrača na filmska platna v filmu Man Down Dita Montiela, pretresljivi vojni drami o vojaku, ki trpi za posledicami pretresljivih dogodkov v vojni. Kritiki so avtentično igro Lebeoufa označili za vrhunsko. Variety ga celo primerja z Marlonom Brandonom.

Man Down je postapokaliptični vojni triler/drama o marincu Gabrielu Drummerju (Shia LaBeouf), ki po vrnitvi v domovino mrzlično išče svojega izginulega sina Jonathana (Charlie Shotwell) in ženo Natalie (Kate Mara), pri tem pa podoživlja travmatične dogodke iz Afganistana.

V pomoč sta mu njegov najboljši prijatelj in marinec Devin Roberts (Jai Courtney).

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Logan (2017)

V filmu poleg Shia LaBeoufa in Kate Mara nastopata tudi Gary Oldman in Clifton Collins Jr.


TV-serija Gilmore Girls: A Year in the Life (2016) Napovednik za Gilmore Girls: A Year in the Life (2016) BMW - The Escape The Escape – Clive Owen in BMW blestita v novem filmskem nadaljevanju chandler Objavili zadnji del serije Prijatelji, v katerem Chandler umre Ikonične vloge, ki bi šle skoraj v vloge drugih igralcev. Znamenite filmske vloge, ki bi skoraj šle v roke drugega igralca · · · ·