maxresdefault
Kulturni izbor · film

Režiser Michael Gracey nam bo letošnjo zimo popestril z biografskim muzikalom, v katerem bo glavno vlogo odigral Hugh Jackman, vsem poznan kot Wolverine, vloga, od katere se je letos poslovil s filmom Logan.

Jackman bo upodobil lik najbolj poznanega šovmena na svetu, P. T. Barnuma, ki je zaslovel s predstavo “The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth”, mnogi pa mu pravijo kar “oče šovbiznisa”. Zgodba govori o vizionarju, politiku, šovmenu in poslovnežu iz 19. stoletja P. T. Barnumu, ki je ustvaril cirkus po imenu Barnum in Bailey Circus, ta pa je ostal poznan kot največji spektakel na svetu.

Poleg Hugha Jackmana bodo v filmu igrali tudi Zac Efron, v vlogi njegovega parnerja, Rebecca Ferguson, ki bo švedska operna pevka Jenny Lind, Zendaya bo akrobatka, ki pade v oči Zacu Efronu, in Michelle Williams, lanska oskarjevska nominiranka, ki bo upodobila Barnumovo ženo Charity.

Filmski spektakel Največji šovmen bo v kinematografih konec letošnjega leta.

Utrinki iz filma Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017) Filmski napovednik: Prava nota 3 (Pitch Perfect 3, 2017) Stronger-movie Filmski napovednik: Stronger (2017) indiana_jones 10 filmov, ki bodo v vas prebudili pustolovca game-of-thrones-season-6-episode-9-sansa TV napovednik: Igra prestolov (7. sezona) · · ·