Filmski napovednik: Nekoč v mestu Venice (Once Upon in Venice, 2017)
Kulturni izbor · film

Tik pred prvomajskimi prazniki so ustvarjalci razkrili napovednik filma Nekoč v mestu Venice (Once Upon a Time in Venice), ki v naše kinematografe prihaja konec julija. V glavni vlogi akcijske komedije bomo srečali legendarnega Brucea Willisa, ki se bo po znani kalifornijski plaži Venice in njeni okolici podil s kopico znanih filmskih imen. Med njimi so John Goodman, Jason Momoa, Famke Janssen in Adam Goldberg. Rdeča nit zgodbe, ki jo poskuša razplesti kot zasebni detektiv Steve Ford, je ugrabitev. Vendar tokrat ne človeka, ampak prikupnega jack russel terierja Buddyja, ki je detektivov najboljši prijatelj.

Steve Ford (Bruce Willis) je muhasti zasebni detektiv, ki ga počasi izdajajo leta. Življenje se mu nepričakovano zaplete, ko mu lokalni preprodajalci mamil ukradejo hišnega ljubljenčka Buddyja in zanj zahtevajo odkupnino. Kmalu ga ne lovijo le gangsterji, ki jih vodi krvoločni Spider (Jason Momoa), ampak tudi oderuški in čudaški posojilodajalec, h kateremu se detektiv zateče po denar za odkupnino.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Wakefield (2016)

Po mnogih zapletih in komičnih situacijah se izkaže, da je pes res človekov najboljši prijatelj – Steve je za to, da bi dobil nazaj svojega ljubljenčka, pripravljen storiti vse in še več.

Galerija – utrinki iz filma Nekoč v mestu Venice (Once Upon a Time in Venice, 2017)

Nekoč v mestu Venice (Once Upon a Time in Venice, 2017)Odpri galerijo
ROMANTIČNI FILMI ZA MOŠKE Top 10: romantični filmi za moške cover-filmski-kadri Najboljši filmski kadri vseh časov (1. del) talented Top 30: najbolj ‘stajliš’ moški filmski liki vseh časov Film na oko 2017 Film na oko 2017 – 3. mednarodni filmski festival za mlade · · ·