Nepričakovano očka (Demain tout commence)
Kulturni izbor · film

Nepričakovano očka (Demain tout commence) je francoska drama z elementi komedije, ki premore ves šarm francoske filmske produkcije. Govori o ženskarju, ki v roke nepričakovano dobi nekaj mesecev staro hči. Ker ni sposoben skrbeti zanjo, jo želi vrniti mami, a ker te ne najde, se mora znajti. Osem let pozneje imata s hčerjo lepo in urejeno življenje, ki pa ga kar naenkrat prekine Kristin, ki hoče svojo hčer nazaj.

Nepričakovano očka (Demain tout commence) je film o Samuelu (Omar Sy), ki je velik ženskar in ki nima potrebe, da bi se vezal. Brezskrbno živi ob morju na jugu Francije, a le, dokler mu kot strela z jasnega ena od njegovih nekdanjih deklet, Kristin (Clémence Poésy), v naročje ne položi nekaj mesecev starega otročička, ki se izkaže, da je njegova hči Gloria.

Mama izgine, in ker ni sposoben skrbeti za dojenčico, se odloči, da jo bo vrnil materi. Zato odleti v London, da bi jo našel. Toda brez uspeha. Osem let pozneje imata Samuel in Gloria (Gloria Colston) lepo in urejeno življenje, ki pa ga kar naenkrat prekine Kristin, ki hoče svojo hčer nazaj.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: War Machine (2017)

Film je režiral Hugo Gélin, spisan pa je na podlagi mehiške uspešnice No se aceptan devoluciones. Gre za odličen in ganljiv prikaz odnosa med odraslim in otrokom, v katerem se mešata tragika in komika.

Galerija: utrinki if filma Nepričakovano očka (2016):

Film Nepričakovano očka (Demain tout commence)Odpri galerijo
Film Mesečina (2016) Filmska premiera: Mesečina (Moonlight, 2016) Film Rough Night (2017) Filmski napovednik: Rough Night (2017) Netflix bo omogočal določanje konca Netflix želi, da gledalci sami določijo, kakšen konec želijo Film War Machine (2017) Filmski napovednik: War Machine (2017) · · ·