NO TIME TO DIE
Kulturni izbor · film

Tukaj je prvi filmski napovednik za film Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020), ki na velika platna vrača najslavnejšega tajnega agenta na svetu. Bond, James Bond, prihaja v kino 2. aprila 2020.

Ena najdolgotrajnejših filmskih franšiz v zgodovini filma bo prihodnje leto dobila novo nadaljevanje, saj se aprila na velika platna po petih letih vrača tajni agent James Bond. Karizmatičnega agenta britanske tajne službe MI6 s kodnim imenom 007 bo v akcijski pustolovski srhljivki Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020) znova upodobil Daniel Craig, kar bo zanj že peta vloga tajnega agenta.

Zgodba

Tajni agent James Bond se je umaknil iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč. Misija reševanja ugrabljenega znanstvenika pa se izkaže za veliko bolj zahrbtno, kot je bilo pričakovati, najboljšega agenta njenega veličanstva pa vodi na sled skrivnostnega negativca, oboroženega z nevarno novo tehnologijo.

Novi film o tajnem agentu, že petindvajseti po vrsti, je režiral Cary Joji Fukunaga, scenarij so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga. V novem delu se poleg Craiga vračajo igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright, novi obrazi, ki se bodo pojavili v vohunski akciji, pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen. Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020) prihaja v kina 2. aprila 2020.

Galerija: Ni čas za smrt (No Time to Die, 2020)

Paloma (Ana De Armas)Odpri galerijo

maxresdefault (27) Najboljši filmi 2019: 5 top filmov letošnjega leta dbc_170663 1. december je svetovni dan boja proti aidsu: 5 filmov, ki si jih danes poglej cover-er-filmi To so najboljši erotični filmi vseh časov c92e0712aa3bd80cd5901b43b44c7d14 Filmski grand finale: teh filmov v decembru ne spreglej! · ·