Film Obalna straža (Baywatch, 2017)
Kulturni izbor · film

Po več kot 15 letih se v naša življenja vrača Obalna straža (Baywatch), le da bomo tokrat brhka in mokra telesa trenutno najbolj vročih in uradno najbolj seksi filmskih igralcev na planetu spremljali v filmskem in ne TV-formatu, kot smo to med leti 1989 in 2001. V čevlje Davida Hasselhoffa stopa najbolje plačani in seksi igralec na svetu Dwayne Johnson, ki bo Mitch Buchannon, Matta Brodyja pa bo upodobil Zac Efron. V filmu nastopata tudi legendi Obalne straže David Hasselhoff in Pamela Anderson!

Kultna nanizanka Obalna straža (Baywatch) je bila velika uspešnica po vsem svetu, zapomnili pa smo si jo večinoma po prizorih počasnega teka po plaži zapeljivih reševalk in reševalcev z izklesanimi telesi. Film obljublja predvsem veliko akcije in humorja, seksi telesa pa so tako ali ‘vgrajena’ serijsko.

Prispevajo jih uradno najbolj seksi moški na svetu Dwayne Johnson, pa Zac Efron, Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera, Kelly Rohrbach, Cary Epstein, Jon Bass, Priyanka Chopra in drugi, v filmu pa se pojavita tudi David Hasselhoff in Pamel Anderson, glavni zvezdi serije, ki sta se za večno zapisali v srca ljubiteljev te ameriške nanizanke.

PREBERITE ŠE: Najbolj seksi moški na svetu 2016 je Dwayne Johnson

Zgodba filma Obalna straža (Baywatch, 2017) se vrti okoli dveh ne ravno perspektivnih reševalcev iz vode, ki se potegujeta za službo ob razvpitem, a priljubljenem reševalcu v Miamiju Mitchu Buchannonu (Johnson). Čeprav je njegov zaliv videti kot katerakoli druga plaža, Mitch zaradi skrivnostnega dogodka v lokalnem klubu verjame, da je njegova ljubljena plaža v nevarnosti.

Galerija – film Obalna straža (Baywatch, 2017):

Utrinki s snemanja filma Obalna straža (Baywatch, 2017): Dwayne Johnson in David HasselhoffOdpri galerijo

najbolj preplačani igralci v hollywoodu Forbes: najbolj preplačani igralci v Hollywoodu 2016 Fifty Shades Darker Drugi filmski napovednik: Petdeset odtenkov teme (Fifty Shades Darker 2017) Film The Circle (2017) Filmski napovednik: The Circle (2017) Bohemian Rhapsody kot film Skladba Bohemian Rhapsody skupine Queen kot napet film · · · ·