Film Onze Jongens (2016)
Kulturni izbor · film

Onze Jongens (v prevodu Naši fantje) je nizozemski film o skupini mladih gradbinih delavcev, ki jim je sreča obrnila hrbet, a le, dokler ne ustanovijo slačifantovske skupine, ki jim življenje obrne na glavo. Z drugimi besedami, film Onze Jongens, znan tudi pod imenom Boys Will Be Boys, je Vroči Mike po nizozemsko. Razvedrilo za dekleta kot ga v kinu še ni bilo!

Žensk verjetno prav nič ne bo motilo, da je film Onze Jongens pravzaprav nizozemska različica filma Vroči Mike. Golih izklesanih moških teles pač nikoli ni preveč. Razen če ne govorite nizozemsko, boste bolj težko razumeli, za kaj gre v tej romantično-komično-plesni drami, a glede na to, da ima film precej standardno premiso, vam ne bo težko povezati koščkov med seboj.

PREBERITE ŠE: Januarja v kinu – najboljši filmi v uvodu leta 2017

Za vse tiste, ki vam je mar za vsebino, film govori o peterici mladih gradbenih delavcev, ki ugotovijo, da burijo domišljijo naključnih žensk, ki jih opazujejo pri delu. Enemu izmed njih se utrne ideja, da bi na gradbišču namesto klasičnih gradbenih del uprizarjali moški striptiz. Seveda je Onze Jongens več kot le plehka zabava, saj imajo ustvarjalci podobno kot pri filmu Vroči Mike marsikaj za povedati. Tisti pred kamer pa tudi veliko za pokazati, nenazadnje so le erotični plesalci.

Galerija – utrinki iz filma Onze Jongens:

Film Onze Jongens (2016)Odpri galerijo

Film The Lost City of Z (2017) Filmski napovednik: The Lost City of Z (2017) Najbolj dobičkonosni igralci 2016 Forbes: najbolj dobičkonosni filmski igralci 2016 Film Osebna nakupovalka (Personal Shopper) Filmski napovednik: Osebna nakupovalka (Personal Shopper, 2016) The Deuce Najbolj pričakovane serije 2017 · · · ·