exp3
Kulturni izbor · film

Festival testosterona se vrača in z njim steroidna, pardon, stereotipna definicija možatih moških. In ker se klin s klinom zbija, Silvester Stallone in druščina zvezdnikov akcijskega filma tudi tokrat pustijo, da govorijo bojna sredstva, saj imajo opravka z neusmiljenim preprodajalcem orožja. Kdo pravi, da ni prostora za starce?

Čeprav brez neuničljevega Chucka Norrisa in Bruca Willisa, pa je Silvester Stallone tudi tokrat okoli sebe zbral samo smetano igralcev, ki so imeli že v drugih franšizah fetiš na orožje in so najprej streljali in šele nato spraševali.

Tokrat za spremembo gardo vojnih veteranov poleg mišic definira tudi padec v povprečni starosti ekipe, saj se jim pridruži mlajši rod, po sadističnem Van Dammu v drugem delu, pa imajo v tretjem opravka s soustanoviteljem Plačancev in kasnejšim izdajalcem Conradom Stonebanksom (Mel Gibson), za katerega je bil Barney Ross (Silvester Stallone) prepričan, da ga je poslal v večna lovišča. Tako se avgusta sezona lova znova odpira in z njim izpolnitev mokrega sena vseh ljubiteljev neskončne akcije in ognjenega šova.
Odpri galerijo

Preberite še: Filmska novost: Drakula – Skrita zgodba

Chef-main Filmska premiera: Šef cover Prvi uradni napovednik najbolj vročega filma: 50 odtenkov sive Exodus-Gods-and-Kings-9 Filmska novost: Eksodus: Bogovi in kralji Foto: creativelive.com MUVIT/6×60 – prvi maraton ustvarjanja kratkih filmov · · ·