A Few Less Men (1)
Kulturni izbor · film

Letošnje poletje v kinematografe prihaja tudi nadaljevanje komedije Poročne priče (A Few Best Men, 2011), ki je nastalo pod taktirko ustvarjalcev prvega filma in zagotavlja dozo smeha v nenavadnih situacijah. Pod režijo zgodbe, ki jo je napisal Dean Craig, se je podpisal Mark Lamprell.

Še nekaj o sami zgodbi. Ženin Luke najprej doživi nesrečen padec čez klif in čudežno preživi, vsi si oddahnejo, ko nanj pade še ogromna skala, ki je zanj žal usodna. Zdaj imajo njegove poročne priče David, Tom in Graham težko nalogo, saj morajo prijatelja nekako spraviti nazaj v London do pogreba. In tu se začne niz absurdno smešnih situacij, poleg tega jim za vrat diha še Lukov nori bratranec Henry. Ta jim grozi tako s psihično kot fizično kaznijo, če ne dostavijo ‘paketa’ pravočasno.

Za tri poročne priče je naloga vse prej kot lahka, saj se jim letalo pokvari sredi puščave, zato morajo zasilno pristati, krsto pa nato vlečejo po vroči puščavi kar sami. Fantje, ki so polni bolečine in krivde, se morajo ukvarjati še s truplom in s skoraj nemogočimi situacijami, ki se jim dogajajo ob skrbi za prijatelja v krsti. Vse to so naloge poročnih prič, mar ne?

Galerija – Utrinki iz filma Poročne priče 2 (A Few Less Men, 2017)

Utrinki iz filma Poročne priče 2 (A Few Less Men, 2017)Odpri galerijo
maxresdefault (8) Napovednik za dokumentarec Diana, Our Mother: Her Life and Legacy smanjitroskove.rs-POPUSTI-U-SVIM-CINEPLEXX-BIOSKOPIMA Cineplexx obiskalo več kot 60.000 gledalcev v enem dnevu 08-spider-man-2002 10 filmov, pri katerih pravega pomena nikoli ne bi ugotovil Spider-Man 8 stvari, ki jih niste vedeli o novem Spider-Manu · · · ·